Отборът на Локомотив (Пловдив) надви Спартак (Варна) с 3:1 в мач от 28-ия кръг

...
Отборът на Локомотив (Пловдив) надви Спартак (Варна) с 3:1 в мач от 28-ия кръг
Коментари Харесай

Локомотив с победа над Спартак

Отборът на Локомотив (Пловдив) надви Спартак (Варна) с 3:1 в мач от 28-ия кръг на efbet Лига. Д

жовани (7) изведе домакините напред след тъкмо осъществяване на дузпа. Отдаденият чартърен от Локомотив в Спартак (Варна) - Луан (44) изравни. Мартин Паскалев (68) още веднъж даде задатък за домакините, а четири минути по-късно Пламен Димов (72) получи пряк червен картон за нарушаване против Джовани.

Дълбоко в добавеното време Димитър Илиев (90+4) постави завършек на разногласието с трето попадение, предава Спортал. Гостите могат да съжаляват, че не си потеглиха най-малко с точка от визитата в Пловдив. С два фрапантни пропуща се регистрира Денис Беланюк.

И двата отбора преследват своите цели, които са много разнообразни. За Локомотив огромната цел този сезон е място, даващо право на присъединяване в европейските клубни шампионати. " Смърфовете “ желаят да се доберат до четвъртото място и да останат в Топ 6, като това мина през наложителни три точки против варненци. Преди мача Локомотив изоставаше с точка от Славия, който победи Септември (София) по-рано през днешния ден, само че още веднъж влезе в първата шестица.

Пред Спартак задачата е оставане в елита на България. Футболистите на наставника Димитър Димитров – Херо заемат последното място във краткотрайното класиране, изоставайки на точка от 15-ия Хебър и на цели пет от 14-ия Пирин (Благоевград). В идващите мачове до края на акцията Спартак на процедура няма право на неточност, в случай че не желае да се раздели с елитния си статут. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР